Kategori
Home

>

Alle nyheter

>

Utøvelse av kalde kaker

Utøvelse av kalde kaker

Oct 27,2022
Utøvelse av kalde kaker
Denne artikkelen vil vise en komplett måte å vise kalde kaker på. I den varme sommeren kan venner som vil spise deilige og forfriskende kaker ønske å lage kalde kaker av seg selv! Smaken av kalde kaker er endret, inngangen til maten er øyeblikkelig og forfriskende. Ettersmaken er uendelig. Her er en komplett måte å introdusere utøvelsen av kalde kaker!

Cool Cake Practice Daquan: Yam Cold Cake


500 gram yam for ingredienser, 100 gram glutinøse risnudler, 50 gram duktiv. Sukker osmanthus. Kokte lotusfrø hver 50 gram, rød melon, sukkerplateolje terninger 30 gram hver. 100 gram sukker, 2 ss kylling essens, vannstivelse, 150 gram kokt smult.
Metode Trinn 1. Vask yam, legg den i en kokende vannkoker for å koke, fjern, skrell og knus i gjørme.
2. Legg den i en stor bolle, tilsett glutinøst rismel, sukker, kylling essens, vannstivelse, kokt smult, rør inn i yam gjørme.
3. Ta 3 små boller, påfør et lag med kokt smult i bollen, dryss litt sukker osmanthus og sett i du ding. Lotusfrø. Rød melon.
4. Sett gjørmen i yam og legg den i fatet, damp i 10 minutter i pannen.

Cool Cake Method: Red Bean Cold Cake


Ingrediensene er tilberedt 500 gram glutinøs ris, 200 gram røde bønner, kokt mel, 100 gram kokte sesamkjerner, kokte melonfrø, grønn rød silke. Brukket peanøttkjerne hver, 200 gram sukker, 2 gram smaker.
Metode Trinn 1. Vask glutinøs ris, bløt i varmt vann; slip de røde bønnene i pulver; rull kokte sesamkjerner, tilsett sukker, melonfrø kjerne, grønn rød silke, smaker.
2. Damp den gjennomvåt glutinøse risen i pannen til den er kokt, fjern den, pund den med en trepinne i en tynn gjørme i glutinøse risballer, og legg den deretter i kjøleskapet i 1 time.
3. Legg den glutinøse risballen på hakkbrettet drysset med mel, elt den, gni den i strimler, legg den i en dimrant, legg den i fyllingen og pakk den i ballen, og trykk den deretter i en rund kake, legg Den i platen i platen, legg den i platen i platen, legg den i platen i platen inni, legg den på bordet.

Cool Cake Method: Mango Cold Cake


Ingrediensene er tilberedt for mel. Det glutinøse rismelet er 150 gram hver, 100 gram mango, 30 gram sukker og riktig mengde rød bønnepasta.
Metode Trinn 1. Legg melet. Legg det glutinøse rismelet, tilsett vann. Legg sukkeret i en deig, damp det i pannen, fjern det, avkjøl og skjær bitene; skrell og vask mangoen, skjær i korn.
2. Del deigen i to kopier og rull den i nudlerkaker. Legg bønnepastaen på den ene kaken, fordel den på den andre kaken og damp i dampbåten i 20 minutter.
3. Ta ut den glutinøse riskaken, skjær i biter etter avkjøling og ta på deg mangokorn.

Complex of Cold Cakes: Cantonese -Style Cold Cake


40 gram glutinøse risnudler, 40 gram nudler, osmanthus honning, rosiner. En moderat mengde røde datoer, riktig mengde sukker.
Metode Trinn 1. Vask de røde datoene og rosiner og suge den med varmt vann og skjær den i terninger.
2. Bland det glutinøse rismelet og chengpulveret og silen, tilsett 100 gram vann og bland godt og rør det i tykk pasta.
3. Legg 150 gram vann i gryten og kok, tilsett sukker for å koke, hell det i tykk pasta, rør i et skyvepulver, tilsett røde datoer, rosiner og osmanthus honning for å røre godt.
4. Ta en beholder, hell pulvermassen i den, flytt den til dampbåten, damp den i 20 minutter, fjern den, fjern formen og skjær i en firkant.
< Tidligere
Stew løvehodet
Neste oppe >
Utøvelsen av gul krydret men vellig

Anbefalt nyheter

Kontakt nå

Navn

Mobile

E-post

Subjection

Beskjed